Behöver du ett ismeteset?

Är det så att du funderar på att köpa ett ismeteset? Med ett ismeteset kan du ismeta som det heter. Ett ismeteset är helt enkelt ett färdigt set med spö och rulle. För att kunna ismeta så är det viktigt att ha bra utrustning. Ofta är det ju snö och is ute när denna typ av fiske sker. Det finns flera olika ismeteset att välja på hos Kurres Fiskeshop AB.

När man ismetar så gör man på samma sätt som angelfiske. Men här har man ett spö och rulle stället för bara en lina. Om du inte ismetat innan, så kan det vara bra att ta med dig någon ut som kan. Seten som finns i webbshoppen vi talade om går att köpa styckvis eller i trepack.

Set för ismete

Du som är sugen på att skaffa dig ett ismeteset, du ska besöka Kurres Fiskehop AB. Hos dem finns det inte bara set för ismete, utan det finns en massa andra bra saker för dig som gillar att fiska. Fiska går att göra året om, men kanske med lite olika metoder.

Under vintern är det ismete eller pimpelfiske som gäller. Under vår, sommar och höst går det bra att meta, flugfiska, eller fiska på andra sätt. Vad du än behöver, spön, linor, krokar, tillbehör, kläder, så finns det i denna webbshop. Om du är nyfiken på vad de har för utbud inom fiske, se till att ta ett besök på den sidan. Det finns massor av bra fiskeutrustning där.